Poštovani čitaoci,

Pred vama se, već po treći put, našao primerak „AgroFina“, časopisa posvećenog finansijama u poljoprivredi. Kao i u prethodna dva broja, i ovaj put ćete na našim stranicama dobiti detaljne informacije o subvencijama u poljoprivredi, o aktuelnim konkursima za finansiranje, na republičkom, pokrajinskom a i lokalnom nivou, a ovaj put smo se posebno posvetili kreditima čije kamate subvencioniše Ministarstvo poljoprivrede.

Po prvi, ali ne i poslednji put, u ovom broju nudimo vam mogućnost da uz naš i vaš časopis uštedite i do 200 evra. U saradnji sa kompanijom „Agrostandard“, nudimo popuste prilikom kupovine poljoprivredne mehanizacije.

Bavimo se i aktuelnom temom koja zaokuplja većinu poljoprivrednika ovih dana – sa stručnjacima smo analizirali tržište žitarica i uljarica.

Tu je i priča o ulaganju u poljoprivredu. Ovaj put, govorimo o prvoj savremenoj plantaži jabuka, u Maloj Remeti.

Nismo zanemarili ni edukaciju u poljoprivredi pa smo za vas istražili šta mladim i ambicioznim poljoprivrednicima nude poljoprivredni fakulteti, kako državni, tako i privatni.

I ovaj put se bavimo udruživanjem u poljoprivredi, pitanjem koje ne gubi na aktuelnosti, ovaj put kroz primer brenda „ZADRUGA“, odnosno kompanije „Agro Iris” iz Šapca koja je okupila proizvođače voća i ponudila im da svoj proizvod suše i tako plasiraju na tržište.

Prostor za najaktuelnije, kratke vesti iz poljoprivrede i finansija i ovaj put je predviđen, a vrata naše redakcije uvek ostaju otvorena za sva vaša pitanja i sugestije.

Čitajte „AgroFin“ i investirajte pametno!

Redakcija

POTRAŽITE SVOJ PRIMERAK NA KIOSCIMA

Poštovani čitaoci,

Pred vama se nalazi drugi broj „AgroFina“, časopisa posvećenog finansijama u poljoprivredi. Kao i u prvom broju, na našim stranicama nudimo vam detaljne informacije o subvencijama u poljoprivredi, o aktuelnim konkursima za finansiranje, na republičkom, pokrajinskom a i lokalnom nivou. Posebno smo se posvetili kreditima namenjenim za finansiranje kupovine obradivih površina.

Nismo, ni u ovom broju, propustili da se bavimo „životnim pričama“, odnosno, iskustvima korisnika kredita i subvencija, a tu su i priče o uspešnim investicijama i inovacijama.

Bavimo se i pitanjem koje postaje sve aktuelnije, i koje je već promovisao naš časopis. U pitanju je udruživanje, na klasičan način, kroz zadruge, ali i na moderniji „onlajn“ način, koji već uveliko nudi izdavač ovog informatora – preduzeće „Agroposrednik“ iz Novog Sada. Ova kompanija, podsećamo, oformila je „e-Kooperativu“ – internet zadrugu čiji je cilj, da zajedničkim nabavkama, za robe i usluge kupcima obezbedi povoljnije cene, a prodavcima bržu prodaju i veći obrt, i time je, praktično, predupredila državnu inicijativu o formiranju zadruga.

Naravno, predvideli smo i prostor za najaktuelnije, kratke vesti iz poljoprivrede i finansija…

Vrata naše redakcije, uvek ostaju otvorena za sva vaša pitanja i sugestije.

Čitajte „AgroFin“ i investirajte pametno!

Redakcija ”AgroFina”

POTRAŽITE SVOJ PRIMERAK NA KIOSCIMA

Poštovani čitaoci,

Pred vama se nalazi ”AgroFin”, časopis posvećen problemu koji poljoprivrednike najviše ”boli” – finansijama. Na našim stranicama, moći ćete, pre svega, da vidite koji su konkursi za subvencionisanje aktuelni, kakva je ponuda bankarskih kredita, daju li uvoznici mehanizacije popuste…

Naravno, to neće biti sve. U ovom, a i u sledećim brojevima, moći ćete da čitate o iskustvima poljoprivrednika koji koriste kredite i subvencije, o uspešnim investicijama, o onima koji su odlučili da naprave ”korak napred”, i upuste se u nove projekte…

Biće tu, takođe i prostora za savete, a naša redakcija otvorena je za sva vaša pitanja i sugestije.

Naš magazin, takođe, bavi se ne manje važnom temom – udruživanjem poljoprivrednika, ali, ne na uobičajen način, već na način koji postaje sve bliži našim zemljoradnicima – putem interneta, odnosno, ”online”. Izdavač ”AgroFin”-a, preduzeće ”Agroposrednik” iz Novog Sada, uveliko se bavi ovim pitanjem. Ova kompanija, o čijem radu možete da čitate baš u ovom broju, oformila je ”e-Kooperativu”, internet zadrugu čiji je cilj, da zajedničkim nabavkama, za robe i usluge kupcima obezbedi povoljnije cene, a prodavcima bržu prodaju i veći obrt.

Samim tim, ne stidite se, potražite ovu prvu internet zadrugu, a takođe, i nove brojeve našeg magazina…

Koristimo priliku i da uputimo poziv svim preduzećima i organizacijama iz agrobiznis sektora da nam se jave radi poslovne saradnje. Za naše prve klijente pripremili smo atraktivne ponude za oglašavanje u ”AgroFin”-u, jedinom domaćem časopisu specijalizovanom za finansiranje agrara, kao i u partnerskim medijima i projektima.

Čitajte ”AgroFin” i investirajte pametno.

Želimo vam uspešno poslovanje!

Redakcija ”AgroFin”-a

POTRAŽITE SVOJ PRIMERAK NA KIOSCIMA